Hoe kan ik een pagina toevoegen aan het menu?
Posted by , Last modified by on 14 June 2012 12:56 PM

Om een nieuwe tekstpagina aan te maken gaat u zodra u bent ingelogd in het beheerscherm van uw webwinkel naar 'Content beheren' > 'Tekstpagina's'. Vervolgens klikt u op 'Nieuwe pagina aanmaken'. Op deze pagina kunt u de gewenste titel en content invoeren van de nieuwe tekstpagina. Zodra u tevreden bent met de nieuwe tekstpagina klikt u onderaan op 'Pagina aanmaken'. Uw tekstpagina is nu aangemaakt maar nog niet toegevoegd aan het menu als menuitem.

Om de nieuwe tekstpagina toe te voegen aan het menu gaat u naar 'Content beheren' > 'Menu instellingen'. Vervolgens klikt u op 'Nieuw menuitem toevoegen' en kiest u bij 'Module:' voor 'Content / Tekstpagina'. Bij 'Item:' kiest u voor de titel van uw tekstpagina. Als u onderaan deze pagina klikt op 'Menuitem toevoegen' zal de tekstpagina worden toegevoegd aan het menu. Alle bezoekers van uw webwinkel kunnen vanaf nu de nieuwe tekstpagina bekijken op uw webwinkel.

Als u wilt dat een van uw tekstpagina's automatisch als eerste pagina wordt weergegeven zodra uw webwinkel wordt bezocht dient u te klikken op het witte ster icoon voor het menuitem die u als standaard menuitem wilt instellen. Een overzicht van al uw menuitems treft u via 'Content beheren' > 'Menu instellingen'.

De modules 'Tekstpagina's' en 'Menu items' worden besproken in onze videohandleiding. Deze kunt u hier bekijken:

Tekstpagina's: http://www.123webshop.nl/handleiding/contentbeheren_tekstpaginas/
Menu instellingen: http://www.123webshop.nl/handleiding/contentbeheren_menu_instellingen/