Ik wil graag een PDF bestand toevoegen aan mijn tekstpagina. Hoe krijg ik dit voor elkaar?
Posted by , Last modified by on 28 November 2011 01:17 PM
Zodra u bent ingelogd in het beheerscherm van uw webwinkel gaat u naar 'Content beheren' > 'Bestanden beheren'. Vervolgens klikt u op 'Upload'. U kunt nu klikken op 'Browse' en het gewenste PDF bestand selecteren in uw webwinkel. Als u het gewenste PDF bestand heeft geselecteerd klikt u op 'Open'. Vervolgens klikt u op 'Upload Selected File' in de module.

Om het PDF bestand in te voeren in uw tekstpagina en klikbaar te maken gaat u zodra u bent ingelogd in het beheerscherm van uw webwinkel naar 'Content beheren' > 'Tekstpagina's'. Vervolgens wijzigt u de tekstpagina waarop u het PDF bestand wilt plaatsen via het potlood icoon. In de tekstbewerker kunt u een nieuwe regel toevoegen zoals bijvoorbeeld 'Klik hier om het PDF bestand te downloaden'. Met deze regel geselecteerd klikt u op 'Link' ( 14e icoontje, 2e rij ). In het nieuwe venster dat zojuist is geopent klikt u op 'Browse server'. Vervolgens dubbelklikt u op het PDF bestand.

De regel tekst is nu onderstreept. Als u onderaan klikt op 'Wijzigingen opslaan' kan het bestand worden gedownload zodra er op de regel wordt geklikt.