Mijn webwinkel wordt onjuist weergegeven op mijn computer. Staat er toevallig een instelling niet goed?
Posted by , Last modified by on 22 November 2011 10:27 AM

Een mogelijke oplossing is om te kijken of de pagina niet ingezoomd wordt weergegeven. Om dit te doen drukt u zodra u uw browser heeft geopend op 'Alt'. Bovenaan de pagina zal een nieuw menu zich openen. Vervolgens gaat u naar 'Beeld / View' > 'Zoom' en kunt u hier controleren of deze instelling op '100%' staat. Mocht dit niet het geval zijn kunt u dit instellen d.m.v. te klikken op '100%'.