Is het mogelijk om zelf facturen aan te maken in mijn webshop?
Posted by , Last modified by on 22 November 2011 10:26 AM

Zodra er een bestelling geplaatst wordt zal automatisch een factuur worden aangemaakt. De facturen kunt u bekijken in het dashboard onder het kopje 'Nieuwste bestellingen'. Om de gehele lijst te zien van al uw bestellingen kunt u bekijken via 'Administratie' > 'Bestellingen'. Om de factuur te bekijken klikt u op het eerste printericoon ( bestelling afdrukken ).

Het is helaas niet mogelijk om een factuur aan te maken via het beheerscherm. Een mogelijke oplossing is om handmatig via de gebruikerskant van uw webwinkel een bestelling te plaatsen met de contactgegevens van uw klant. In uw webwinkel kunt u dan de bestelling op 'Betaald:' > 'Ja' schakelen.