Waarom is mijn webshop niet met HTTPS (SSL) beveiligd? Ik heb dit nodig voor een bepaald keurmerk.
Posted by , Last modified by on 18 August 2011 02:33 PM

Voor een SSL-certificaat is het vereist dat iedere webwinkel op een apart IP-adres wordt ondergebracht. We krijgen niet voldoende IP-adressen toegewezen voor al onze klanten om dit mogelijk te maken, vandaar dat we deze mogelijkheid niet bieden.

Betalingen zoals iDEAL en PayPal gaan vanzelfsprekend wel beveiligd over SSL.

In de nabije toekomst zoeken wij contact met de keurmerkorganisaties om meer informatie in te winnen over HTTPS (SSL) en de (on)mogelijkheden hierbij m.b.t. onze webwinkels.