Hoe kan ik mijn bedrijfslogo laten weergeven op de factuur en de pakbon?
Posted by , Last modified by on 22 November 2011 10:25 AM

Zodra u bent ingelogd in uw webwinkel gaat u naar 'Instellingen' > 'Webwinkel instellingen'. Vervolgens klikt u bij 'Logo:' op de knop 'Zoeken / Browse'. Vervolgens selecteerd u het gewenste logo op uw computer en klikt u op 'Open'. Zodra u onderaan deze pagina heeft geklikt op 'Wijzigingen opslaan' zal uw bedrijfslogo worden weergegeven op de factuur en de pakbon.