Ik wil graag mijn productenlijst importeren. Hoe krijg ik dit voor elkaar?
Posted by , Last modified by on 22 November 2011 09:58 AM

Het is mogelijk om een productenlijst in uw webwinkel te importeren. Wij ondersteunen helaas alleen .csv bestanden. Een .csv bestand kunt u bewerken met Microsoft Excel.
Een voorbeeld van een .csv bestand kunt u downloaden via 'Webwinkel beheren' > 'Producten'. Vervolgens klikt u op 'Productenlijst importeren'. In de tekst bovenaan deze pagina kunt u het bestand download d.m.v. te klikken op 'hier' in de regel: 'Klik 'hier' om een voorbeeld bestand te downloaden.'.

Om uw productenlijst te importeren gaat u zodra u bent ingelogd in uw webwinkel naar 'Webwinkel beheren' > 'Producten'. Vervolgens klikt u op 'Productenlijst importeren'. Vervolgens klikt u op de nieuwe pagina op de knop 'Zoeken / Browse' en selecteerd u het .csv bestand op uw computer. Vervolgens klikt u op 'Open' om het bestand up te loaden. Zodra u klikt op de knop 'Productenlijst importeren' zullen alle producten en categorieen worden aangemaakt in de webwinkel. Het is helaas niet mogelijk om via een .csv bestand afbeeldingen toe te voegen aan producten. Dit zult u handmatig moeten doen.

Let op: Een .csv bestand kan maar eenmalig worden geupload.