Als ik mijn webwinkel bezoek wordt de prijslijst getoond. Hoe verander ik dit?
Posted by , Last modified by on 03 November 2011 09:27 AM
Dit komt voor omdat de Prijslijst als standaard pagina staat ingesteld. Om dit te veranderen gaat u zodra u bent ingelogd in uw webwinkel naar 'Content beheren' > 'Menu instellingen'. In het overzicht op deze pagina ziet u alle menuitems die u heeft aangemaakt. Om een andere pagina als standaard pagina in te stellen klikt u voor de gewenste voorpagina op het 'ster'-icoon.