Hoe kan ik de Algemene voorwaarden toevoegen aan mijn webshop?
Posted by , Last modified by on 07 October 2011 09:04 AM

Zodra u bent ingelogd in het beheerscherm gaat u naar 'Content beheren' > 'Tekstpagina's' en klikt u op 'Nieuwe pagina aanmaken'. Bij 'Titel:' kunt u 'Algemene voorwaarden' invoeren. In het tekstveld kunt u uw eigen algemene voorwaarden invoeren. Zodra u tevreden bent met de nieuwe tekstpagina klikt u onderaan de pagina op 'Pagina aanmaken'.

Vervolgens gaat u naar 'Content beheren' > 'Menu instellingen' en klikt u op 'Nieuw menuitem toevoegen'. Bij 'Module:' kiest u voor 'Content / Tekstpagina' bij 'Item:' kiest u in uw geval 'Algemene voorwaarden'. Bij 'Menuitem positie:' kiest u voor 'Toevoegen als hoofd menuitem'. Bij 'Menuitem titel:' voert u in uw geval 'Algemene voorwaarden' in. Vervolgens kunt u klikken op 'Menuitem toevoegen' om de nieuwe tekstpagina aan het menu toe te voegen.

Mits u wilt dat klant akkoord moeten gaan met de 'Algemene voorwaarden' in het bestelproces voordat zij de betaling voldoen gaat u naar 'Instellingen' > 'Webwinkel instellingen', tabblad 'Instellingen'. Bij 'Algemene voorwaarden' kiest u voor 'Het is verplicht om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden'.