Op http://demo.123webshop.nl/ heeft u op de eerste pagina categorie├źn staan met afbeeldingen. Waar kan ik dit instellen?
Posted by , Last modified by on 21 September 2011 01:14 PM

Om de afbeeldingen op uw tekstpagina ( welkom/beginpagina ) klikbaar te maken gaat u zodra u bent ingelogd in uw beheerscherm naar 'Content beheren' > 'Tekstpagina's' en wijzigt u de tekstpagina waar u de afbeeldingen op wilt plaatsen via het potlood icoon. Via 'Image' ( 2e rij, 17e icoontje boven het tekstveld ) kunt u een afbeelding uploaden. In het nieuwe venster klikt u op 'Browse server'. Op deze pagina klikt u op 'Upload' en vervolgens op 'Zoeken / Browse'. U kunt nu een afbeelding selecteren vanaf uw computer. Vervolgens klikt u op 'Upload Selected File'.

U kunt nu dubbelklikken op de gewenste afbeelding. In het nieuwe venster dat zich opent genaamd 'Image properties' kunt u bij het tabblad 'Link' een gewenste URL invoeren ( bijvoorbeeld: http://www.uwdomeinnaam.nl/nl/category/sieraden/ )