Ik wil een adreslabel afdrukken maar als ik op klik op ‘Adreslabel afdrukken’ gebeurt er niets. Waar kan dit aan liggen?
Posted by , Last modified by on 21 September 2011 01:12 PM
Mocht het label niet worden afgedrukt, controleer dan de beveiligingsinstellingen van Internet Explorer ( deze dienen standaard ingesteld te staan ) en de instellingen van eventuele andere beveiligingsprogrammas die u heeft geinstalleerd.

U kunt daarnaast ook nog proberen de Dymo Labelwriter software te verwijderen en de laatste versie te downloaden en installeren vanaf Dymo.com.