Ik heb zelf een afbeelding gemaakt met Microsoft Word voor de opmaak van mijn webwinkel. Waarom kan ik deze niet kopiƫren in de tekstbewerker in mijn webwinkel?
Posted by , Last modified by on 21 September 2011 01:10 PM

Helaas ondersteunen wij bij productafbeeldingen alleen .jpg bestanden. U kunt geen .doc ( Word ) bestanden toevoegen als afbeelding en/of de afbeelding kopiëren en plakken vanuit Word in de tekstbewerker in uw webwinkel. Een eventuele oplossing kan zijn om een schermafdruk te maken van uw afbeelding en deze uit te knippen en op te slaan via een fotobewerkingsprogramma ( zoals paint, photoshop etc.)