Ik wil dat klanten eerst een overzicht krijgen met subcategorieƫn inclusief afbeelding. Hoe stel ik dit in?
Posted by , Last modified by on 21 September 2011 01:10 PM

Zodra u de gewenste subcategorieen heeft aangemaakt onder een hoofdcategorie gaat u naar 'Instellingen' > 'Webwinkel instellingen', tabblad 'Instellingen'. Bij 'Menu:' kiest u voor 'Alleen hoofdcategorieen in het menu weergeven'.

Als een klant nu op de hoofdcategorie klikt ( waar de subcategorieen aan zijn gekoppeld ) ziet de bezoeker de subcategorieen inclusief afbeelding naast elkaar.

Wij raden u aan om niet té grote categorieafbeeldingen in te stellen. Het kan voorkomen dat grote afbeeldingen langzaam worden geladen.