Ik wil graag een of meerdere subcategorieƫn aanmaken. Hoe krijg ik dit voor elkaar?
Posted by , Last modified by on 21 September 2011 01:07 PM

U kunt subcategorieen aanmaken zodra u minimaal een hoofdcategorie heeft aangemaakt. Om dit te doen gaat u in het beheerscherm naar 'Webwinkel beheren' > 'Categorieen'. Op de nieuwe pagina klikt u op 'Nieuwe categorie toevoegen'. Bij 'Categorie positie:' kiest u voor de naam van uw hoofdcategorie. Zodra u tevreden bent met de instellingen van uw subcategorie klikt u op 'Categorie toevoegen'. De subcategorie is nu toegevoegd.

Voor meer informatie over ‘Categorieën’ kunt u de videohandleiding bekijken op:

http://www.123webshop.nl/handleiding/webwinkelbeheren_categorieen/