Ik wil graag de huidige voorraad weergeven bij mijn producten. Waar kan ik dit instellen?
Posted by , Last modified by on 21 September 2011 01:07 PM

Zodra u bent ingelogd in het beheerscherm gaat u naar 'Instellingen' > 'Webwinkel instellingen' en klikt u op het tabblad 'Instellingen'. Onder het kopje 'Weergave instellingen' vinkt u 'Voorraad weergeven bij producten' aan.

Voor meer informatie over ‘Webwinkel instellingen’ kunt u de videohandleiding bekijken op:

http://www.123webshop.nl/handleiding/instellingen_webwinkel_instellingen/