Knowledgebase: Nederlands > 123WEBSHOP
Adreslabel afdrukken met een Dymo Labelwriter
Posted by Visionhost - Support, Last modified by on 13 September 2011 01:38 PM

Wij gaan ervan uit dat uw Dymo Labelwriter juist is geinstalleerd op uw PC en u al labels kunt afdrukken.

Vereisten:
- Windows besturingssysteem ( getest onder Microsoft Windows XP en Windows 7 )
- Een functionerende Dymo Labelwriter
- Getest onder Microsoft - Internet Explorer 7, 8 en 9

1) Sla een kopie op van het gewenste label door het 'DYMO Label' programma op te starten en uw adreslabel te selecteren. Klik hierna op 'Bestand' > 'Opslaan als' en sla het bestand op onder C:\ met de naam: 123webshop
2) Ga naar het beheerscherm van uw webwinkel en wijzig een bestelling
3) Klik op 'Adreslabel afdrukken' onder de sectie 'Afleveradres' bij de bestelling
4) U zult nu bovenin uw scherm een melding krijgen over een 'ActiveX control'. Klik op uitvoeren/ja. Dit zult u +/- 3 keer moeten aanklikken, dit is eenmalig
5) Het adres label wordt nu afgedrukt op uw Dymo Labelwriter

Mocht het adres label niet worden afgedrukt, controleer dan de beveiligingsinstellingen van Internet Explorer ( deze dienen standaard ingesteld te staan ) en de instellingen van eventuele andere beveiligingsprogrammas die u heeft geinstalleerd.

U kunt daarnaast ook nog proberen de Dymo Labelwriter software te verwijderen en de laatste versie te downloaden en installeren vanaf Dymo.com ( http://global.dymo.com/enHK/Software/LabelWriter_450_Turbo.html ).