Waar wordt alle e-mail heen gestuurd van mijn webwinkel?
Posted by , Last modified by on 18 August 2011 02:43 PM

Bij alle webwinkels wordt standaard alle e-mail doorgestuurd naar het e-mail adres wat u tijdens uw aanvraag heeft ingevuld.

Uiteraard kunt u ook losse e-mail adressen aanvragen die u bijvoorbeeld kunt instellen in Microsoft Outlook of kunt benaderen via Webmail. U kunt deze e-mail adressen aanvragen via de knop 'Aanvraag doen' in het beheerscherm van uw webwinkel.

Webmail kunt u bereiken door het volgende adres in te gebruiken: http://webmail.uwdomeinnaam.nl/