Ik wil graag mijn wachtwoord wijzigen om in te loggen op het beheergedeelte van de webwinkel. Waar kan ik dat vinden?
Posted by , Last modified by on 18 August 2011 02:39 PM

In het beheergedeelte van uw webwinkel gaat u naar Instellingen > Gebruikers. Vervolgens wijzigt u de gebruiker waarbij u het nieuwe wachtwoord wilt instellen via het potlood icoon. Bij 'Wachtwoord wijzigen:' kiest u voor 'Ja'. U kunt nu een nieuw wachtwoord invoeren en vervolgens onderaan deze pagina klikken op 'Wijzigingen opslaan'.